Get Adobe Flash player

Behandelmethoden

alt

Ik werk op fysiek, geestelijk en energetisch gebied en hanteer daarbij verschillende behandelmethoden die ik door de jaren heen in de praktijk doorvoeld en geïntegreerd heb. Op lichaamsgericht gebied werk ik het meest met massage, voetreflextherapie en cranio sacraal. Gebleken is dat deze combinatie uitermate geschikt is de diepere lagen in lichaam en geest aan te spreken. Ik gebruik hierbij ecologische cocosolie en Magnesium en MSM.

Cocosolie = werkt antiseptisch
Magnesiumolie = heeft een goede werking op spieren en botten
MSM = heeft een goede werking op de gewrichten

Bowen
Ook werk ik soms op bepaalde punten in het lichaam waardoor ik eigenlijk iets uit balans breng, waardoor de hersenen in contact gaan met het vegetatieve zenuwstelsel die de onwillekeurige spieren aanstuurt, waar je dus geen controle over hebt. Het gevolg daarvan is dat het desbetreffende gebied meer in balans gebracht wordt dan het voorheen was. 

Welke behandelvorm er toegepast wordt hangt af van wat u aangeeft en wat ik aanvoel. Voor de voortgang van de behandeling is het van belang dat we elkaar zoveel mogelijk volgen. Elke behandeling is uniek omdat deze is afgestemd op ieders persoonlijke blauwdruk, overeenkomstig met het universum. Diepgewortelde patronen kunnen getransformeerd worden.

Alles heeft zijn eigen trillingsniveau (kwantum fysica). Mijn intuitieve (aan)voelen maakt communicatie op onbewust niveau mogelijk. Dit maakt dat er spontaan heldere momenten op kunnen treden in de vorm van helderwetend-voelend-ziend en/of horendheid, zowel bij u als bij mij!