Get Adobe Flash player

Voor wie de behandeling bestemd is

altDe behandelingen zijn bestemd voor mensen die op een bepaalde manier vastzitten.  Wat je nodig hebt komt op je pad en als je er klaar voor bent kun je het gebruiken.Blokkades kunnen op een bepaald moment aanleiding zijn om jezelf beter te leren (her)kennen.
Kennis krijgen in wat je werkelijke behoeften en verlangens zijn leidt tot de kern zodat van daaruit vorm aangenomen kan worden. Vanuit die vorm kun je gaan bepalen wat je bereid bent te geven of op te geven om datgene wat je nodig hebt te bereiken. Inzicht hierin kondigt een nieuwe boodschap en een nieuwe richting aan.

Mogelijke aanleiding voor behandeling

Klachten zoals: gebrek aan concentratie, seksuele onbalans, chronische constipatie of juist neiging tot diaree, hoofdpijn, hevige stemmingswisselingen, diverse soorten verslavingen, chronische vermoeidheid, relatie-afhankelijkheid, overgevoelig voor geweld c.q. kwaadheid, kwaadheid niet kunnen uiten of in de kwaadheid blijven hangen, slapeloosheid, last hebben van bepaalde kenmerken van persoonlijkheidsstoornissen, spanning in nek en/of schouders, desinteresse in of weerstand tegen bepaalde facetten van het leven, hoog sensitieve personen die zich overweldigd voelen door hun omgeving en daardoor beperkt zijn, buikpijn, weinig contact met het lichaam voelen, emotioneel onstabiel voelen, overvraagd zijn, bepaalde angsten, overgangsperikelen, rugpijn, buiten proporties emotioneel reageren of juist buiten proporties onverschillig reageren, het niet innemen van eigen ruimte, onbevredigend medicijngebruik, besluitenloosheid ed. zijn voorbeelden die door behandeling inzichtelijk en verminderd kunnen worden.

Vastzitten in je lichaam  

Blokkades worden vaak in de kinderjaren aangemaakt, als problemen, verlangens en/of behoeften niet onderkend worden. Ter compensatie hiervan kan men bepaalde spieren gaan spannen om de pijn van het gemis of de pijn van het overspoeld worden niet te hoeven voelen.

Jarenlange onbewuste spierspanningen kunnen ervoor zorgen dat het bindweefsel dat om de spieren zit taai wordt waardoor de spanning niet meer wordt gevoeld en verder gaat naar een ander deel van het lichaam. Alle delen van het lichaam hebben invloed op elkaar. Inherent aan spier- en gewrichtsspanning is blokkering in het energetisch systeem. Dit spanningsbeeld kan in jaren zijn opgebouwd en is dan ook niet zomaar weer afgebroken, het is je (lichaams)houding geworden. Op zo'n manier kunnen spanningen die in de kinderjaren zijn vastgezet zich pas op latere leeftijd manifesteren.