Get Adobe Flash player

Gastenboek

Stuur uw reactie in via onderstaand formulier en deze wordt later door mij aan het gastenboek toegevoegd.

Datum Naam Reactie
    .
     
12 mei 2015 Daphne Verhoeven Hele vriendelijke vrouw. Heeft veel kennis over de behandelingen.Voelde mij heel ontspannen na de behandeling. Kwam echt tot rust. Zeker een aanrader!
05 mei 2015 Vera Beusink De massage was heerlijk en daarna voelde ik veel minder spanning in mijn lijf en ik merkte dat ik daarna energieker ben. Ik vind dat ze heel vakkundig is. Ik kijk uit naar de volgende massage's die ik bij haar zal laten doen. Groetjes, Vera
02 mei 2015 Susanne Gudden Dit was een super ervaring, niet zomaar een massage, maar eentje met extra dimensie…..
29 apr 2015 Rieks Hampsink Een deskundige behandeling in een zeer relaxte omgeving.
22 apr 2015 C. Luttmer zeer tevreden en kom beslits terug.
22 apr 2015 Plony van Schayk Een hele persoonlijke benadering en behandeling.
18 apr 2015 Angelina Pauly Fijne behandeling, zeker voor herhaling vatbaar.
08 apr 2015 Rene Lod Fijne persoonlijke benadering en advies. Verder heerlijk kunnen genieten van de massage in een ontspannende setting. Voor herhaling vatbaar.
08 apr 2015 Riky van de Nieuwenhof Het was een prettige ervaring, een geweldige verwarmde massagetafel. Deskundig gemasseerd. Vervolgafspraak is gemaakt.
02 apr 2015 Nelli Bloemsma Heerlijke ontspannende massage. Je voelt je helemaal weer opgeladen. Een mevrouw die waarvan je merkt dat ze heel veel ervaring heeft. Echt aan te bevelen!
26 mrt 2015 Masha de Brouwer Fijne sfeer, fijne ontspannende massage.
19 mrt 2015 Karin Oudshoorn De wereld draait iets minder snel na afloop van haar massage en dit geeft ontspanning.
18 mrt 2015 Jolanda Joling  Vandaag holistische massage gehad. Is mij erg goed bevallen. Ingrid luistert goed voordat ze begint. Bedankt ik voel mij weer totaal ontspannen.
03 feb 2015 Marion van Ansem Rustgevende behandeling!
28 jan 2015 Jessie Amesz Rustige omgeving, duidelijke uitleg bij alle handelingen door Ingrid.
Was echt ontspannend. Goede ervaring!
24 jan 2015 Klaartje Schouten Een prima holistische massage door een vriendelijke vrouw.
19 jan 2015 Suzanne de Wit Ik voelde mij op de eerste plaats direct op mijn gemak. De massageruimte is een erg fijne ruimte. En de massagestoel is geweldig, nog nooit op zo'n fijne massagestoel gelegen. Deze is namelijk verwarmd. Heerlijk. En ik heb al de nodige massages ondergaan in mijn leven, ook al eerder holistische energetische massages.
En ik vind deze holistische massage ook erg goed!
Ik kan deze praktijk dan ook van harte aanbevelen. Mvg, Suzanne de Wit
17 jan 2015 Margret van der Velden Het was heel bijzonder om mee te maken, heel integer, vertrouwd, betrokken, liefdevol! Ik ga zeker nog terug.
15 jan 2015 Conny van Gerwen Heb ontzettend genoten en al twee nachten na de behandeling heerlijk geslapen, wat normaal altijd een probleem is.
10 jan 2015 Indra Gangadin Een fijne behandeling gehad. Mooie rustgevende kamer. Bedankt!
09 jan 2015 Theo Groenen Ik ben heel prettig en deskundig geholpen aan net toevallige optredende rugklachten en ik heb genoten van de ontspannende massage
08 jan 2015 Lidwien Koopmans Het was een fijne massage, heerlijk ontspannend. Een aanrader dus!
22 dec 2014 Elisabeth Koopmans Fijne, professionele massage, dank je wel.
11 dec 2014 Henk Jas De massage was erg aangenaam, gouden handjes!
Fijne sfeer en het beloofde uur werd zelfs wat langer.
Echt aan te bevelen.
10 dec 2014 Marjan Schaap Ervaren als heel prettig, deskundig en vol vertrouwen.
Omgeving ontspannen en de massagetafel heerlijk verwarmd wat het nog relaxter maakt. Echt een aanbeveling waard en voor mij voor herhaling vatbaat!
08 dec 2014 Margriet Andriesen Ik heb een zeer liefdevolle behandeling ervaren. Ga zeker opnieuw naar haar toe. Het holistische stuk heb ik nog niet zo gevoeld, maar wel rust en aandacht.
07 dec 2014 Monique Huijbers Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren.
03 dec 2014 Wim van Tongeren Goede behandeling, na veel zoeken i.v.m tennisarm klachten, doorstroming in arm gevoeld en warme voeten.
01 dec 2014 Linda Dijkman Het was een cadeau voor mijn vader, hij was erg tevreden en vond het zeker voor herhaling vatbaar.
26 nov 2014 Lenie Gootzen Het was mijn 1e ervaring met een holistische massage en wist dus ook niet precies wat ik kon verwachten. Ik werd vriendelijk ontvangen en ze vroeg naar evt. klachten. Vervolgens uitkleden (naar eigen gevoel aan laten wat je wil) en kon op het heerlijk verwarmde en gevormde massagebed gaan liggen en begon een uitgebreide rugmassage., waar div. drukpunten (zo noem ik het maar) behandeld werden. Vervolgens een voetmassage en daarna een hoofdmassage. 
Al met al een prettige ontspannen ervaring, ook al werd niet het hele lichaam gemasseerd, maar dat kan dan ook niet in een uur met deze intensieve manier van masseren.
Of de massage heeft geholpen voor mijn klachten moet ik nog even afwachten.
24 nov 2014 Jac van Vugt Het voelt goed en rustgevend, aardige vrouw.
24 nov 2014 Hilde Magry Heel hartelijk ontvangen en een goede sfeer.
Ga zeker kijken of ik het in het vervolg de kosten op mijn verzekering kan verhalen. Het is voor herhaling aan te raden je voelt je als herboren.
Ook wist ze goed alle knelpunten te vinden.
Het uur gaat snel voorbij was bijna in slaap gevallen.
Groet Hilde
21 nov 2014 Jolanda Buster Heerlijk ontspannend, prettige sfeer. Ik voelde me aldoor in " goede handen".
21 nov 2014 Hester Wildenberg Een heerlijke ervaring, totale ontspanning voor rug, voeten en nek. Fijne rustige praktijkruimte en prettig persoon.
20 nov 2014 Karin Soontiens Het voelde goed. Ze nam de tijd voor me en verdiepte zich echt in mij. 
Ik ga verder in haar praktijk met een andere behandeling.
20 nov 2014 Alie de Vaan Hele fijne behandeling gehad!!
19 nov 2014 Nicolle Janssen Het was een fijne behandeling, Ingrid raakt je aan met een zachte kracht en voelt perfect aan waar meer nodig is. Zeker voor herhaling vatbaar!
17 nov 2014 Pam Garcia Het was een positieve en verrassende ervaring. Goede en doeltreffende massage. Net wat ik nodig had! Complimenten!
14 nov 2014 Math Smets Goede zorg en vriendelijk.
13 nov 2014 Ine Hutjens Wat een heerlijke massage! Een weldaad voor lichaam en geest, zeer aan te bevelen.
12 nov 2014 Susanne van den Broek Zeer bekwaam en vriendelijk. Je bent hier helemaal op je gemak.
11 nov 2014 Ron van Dijck Heerlijke massage en fijn advies, het was zeker de moeite waard.
30 okt 2014 Louck Ik ben een vrouw van 62 jaar en ik ben in 2009 via een flyer in contact gekomen met Praktijk Lemnisca. In een moeilijke periode heb ik veel steun ervaren door de behandelingen. Middels massage en EMDR voelde ik me weer gesterkt. Jongstleden heb ik weer een beroep gedaan op Ingrid. Ook ditmaal heb ik veel gehad aan de therapie. Ik weet waar ik terecht kan in moeilijke tijden. Ingrid heeft een heldere kijk op de zaken en weet wat te doen om tot resultaat te komen. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Groetjes en nogmaals bedankt.
Uw reactie
Naam (verplicht)
E-mail (verplicht)
Telefoon
Uw bericht
Spam-code captcha